Tietosuojakäytäntö

HUOMIOI:

Tämä käytäntö laadittiin alun perin englannin kielellä, ja se on käännetty suomen kielelle. Jos tämän tietosuojakäytännön suomenkielisen version ja englanninkielisen version välillä on ristiriitaa tai eroavaisuuksia minkä tahansa määräyksen osalta, englanninkielinen versio on ensisijainen.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä selitämme, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme tai ostat tai käytät tuotteita tai palveluita verkkosivuston kautta. 

“Me” on HR Healthcare Limited (yritysnumero 06790962) ja toimipaikkamme on Unit 18, Waters Meeting, Britannia Way, Bolton, Lancashire, BL2 2HH, Englanti. Ylläpidämme verkkosivustoa osoitteessa fi.treated.com (“Sivusto“), ja olemme tietosuojalain 2018, EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja muiden tietojen mukaisesti rekisterinpitäjä, mukaan lukien Yhdistyneessä kuningaskunnassa ajoittain sovellettava suojalainsäädäntö.

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydestä Sivustolla tai henkilötietojesi käytöstä, ota meihin yhteyttä

Huomaa, että sivuston linkit voivat ohjata sinut ulkoisille verkkosivustoille, joita tämä tietosuojakäytäntö ei kata. Suosittelemme, että tarkistat kyseisten verkkosivustojen tietosuojakäytännöt ennen kuin lähetät henkilökohtaisia tietoja tällaisille verkkosivustoille. Emme ole vastuussa tällaisten ulkoisten verkkosivustojen sisällöstä, toiminnasta tai tiedonkeruun käytännöistä. 

  • Mitä tietoja keräämme sinusta ja miten keräämme niitä? 
  • Miten ja miksi käytämme henkilötietojasi? 
  • Kenen kanssa jaamme henkilötietosi? 
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi? 
  • Kuinka suojaamme henkilötietojasi? 
  • Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihin liittyen? 
  • Muutokset tietosuojakäytäntömme 
  • Valitukset 
  • Kuinka ottaa meihin yhteyttä 

Mitä tietoja keräämme sinusta ja miten keräämme niitä? 

Sinun ei tarvitse (lain tai minkään kanssamme tehdyn sopimuksen mukaan) antaa meille henkilökohtaisia tietoja vieraillessasi Sivustolla. Vaadimme sinua antamaan meille henkilökohtaisia tietoja vain silloin, kun se on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle pääsyn palveluun pyynnöstäsi, esimerkiksi kun otat meihin yhteyttä, rekisteröit tilin sivustolle, online-konsultaatiossa tai ostat tuotteita Sivuston kautta.

Meille antamasi tiedot

Saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja sinusta aina, kun käytät palvelua Sivuston kautta, esimerkiksi toimimalla seuraavasti:

  • Tiedustelemalla sivuston kautta saataville asetettuja tuotteita tai palveluita 
  • Käymällä läpi online-konsultaation 
  • Osallistumalla videokonsultointipalveluun
  • Lääkkeiden tai muiden tuotteiden tai palveluiden ostaminen 
  • Tuotteiden tai palveluiden toimittaminen meille 
  • Sivuston käyttö ja selaaminen
  • Soittaminen, tekstiviestien lähettäminen, kirjoittaminen postitse tai sähköpostitse 
  • Tiedustelut tai hakeminen avoimiin työpaikkoihin 

Nämä tiedot voivat sisältää seuraavat: 

  • Normaalit tunnistetiedot, kuten koko nimesi ja tittelisi, syntymäaikasi, ikäsi, sukupuolesi ja siviilisäätysi 
  • Yhteystiedot, kuten postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi 
  • Terveyttäsi koskevat tiedot, mukaan lukien nykyinen terveytesi ja hyvinvointisi, sairaushistoria sekä tiedot kaikista lääkkeistä tai hoidoista, joita saat
  • Viestintä tai potilasalueella antamasi tiedot (kuten lääkärin tai reseptin kirjoittajan chat-viestit, apteekin chat-viestit tai viestit, jotka lähetät asiakaspalveluume) 
  • Tiedot ostoksestasi (mukaan lukien ostohistoriasi) 
  • Maksutiedot (jotka maksupalveluntarjoaja kerää ja käsittelee turvallisesti) 
  • Sivuston käyttöäsi ja palveluita käyttäväsi lisätiedot, kuten markkinointimieltymykseti, kyselyvastaukset ja palaute 

Ymmärrämme, että kaikki terveyttäsi koskevat tiedot ovat erityisen arkaluonteisia (tunnetaan henkilötietojen “erityisluokiksi”). Toteutamme ylimääräisiä varotoimia varmistaaksemme, että kaikki erityisluokkien tiedot säilytetään turvassa ja luottamuksellisina, ja säilytämme näitä tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen niitä tarkoituksia varten, joita varten ne kerätään. 

Tietoja, joita keräämme sinusta Sivustolla 

Keräämme tietoja evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla erottaaksemme sinut muista Sivuston käyttäjistä. Nämä voivat virtaviivaistaa online-kokemustasi säästämällä sinua joutumasta syöttämään uudelleen joitakin tietoja ja antavat meille mahdollisuuden parantaa Sivustoa ja analysoida käyttäjätilastoja. Lisätietoja siitä, miten ja miksi käytämme evästeitä, on evästekäytännössämme (alla). 

Kun vierailet sivustolla, saatamme kerätä seuraavat tiedot: 

  • Mitä sivuja tarkastelet ja mitä linkkejä seuraat 
  • IP-osoitteesi ja yleinen sijaintisi 
  • Tiedot laitteistosta ja ohjelmistosta, jota käytät sivustolle pääsyssä 
  • Kaikki salasanat, joita käytät Sivustolla 
  • Laitetunniste (eväste tai IP-osoite) petosten estämiseksi 
  • Yksityiskohdat sivustolla käynneistäsi ja käyttämistäsi resursseista, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muu viestintätiedot 
  • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi käyttää Sivustoa ja käyttääksesi palveluita. Emme tietoisesti kerää lapsiin liittyviä henkilötietoja. 

Evästeet 

Mikä eväste on? 

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivuston palvelin lähettää selaimellesi ja tallennetaan tietokoneellesi. Evästeiden avulla verkkosivuston ylläpitäjät voivat kerätä hyödyllistä tietoa, kuten onko tietokone (tai sen käyttäjä) vieraillut sivustolla aiemmin. Evästeitä tarvitaan useisiin toimintoihin, jotka ylläpitävät sivustoa

tai saavat ne toimimaan tehokkaammin, ja ne voivat tarjota verkkosivustojen omistajille tietoa siitä, kuinka käytät heidän verkkosivustoaan. Evästeitä voidaan käyttää myös näyttämään sinulle osuvia mainoksia selaustottumusten perusteella ja mukauttamaan käyttökokemustasi. 

Kuinka käytämme evästeitä? 

Käytämme evästeitä valvoaksemme, kuinka ihmiset käyttävät Sivustoa, mukaan lukien yleisön koon ja käyttötapojen arvioiminen, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeet helpottavat myös Sivuston käyttöä tulevilla vierailuilla ja antavat meille mahdollisuuden personoida sivuston sisältöä sinulle tallentamalla tietoja mieltymyksistäsi. 

Käytämme sekä pysyviä evästeitä (jotka vanhenevat tiettynä päivänä) että istuntoevästeitä (jotka vanhenevat, kun suljet selaimesi). 

Sivustolla käyttämämme evästeet on luokiteltu ICC UK -evästeoppaassa annettujen määritelmien perusteella. Käytämme seuraavia evästeitä:

  • Ehdottoman välttämättömät evästeet. Nämä ovat evästeitä, joita tarvitaan Sivuston toimintaan. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota. 
  • Toiminnalliset evästeet. Näitä evästeitä käytetään tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Niiden avulla voimme räätälöidä sisältöä, tervehtiä sinua nimellä ja muistaa valintasi (esimerkiksi kielen tai alueen valintasi – tai evästeet ja markkinointiasetukset). 
  • Analyyttiset/suorituskykyevästeet. Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa ja laskea Sivuston vierailijat ja nähdä kuinka vierailijat liikkuvat Sivustoa käyttäessään. Ne auttavat meitä parantamaan Sivuston toimintaa esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti. Käytämme Google Analyticsia sekä omia ensimmäisen osapuolen evästeitä tarjotaksemme anonyymejä tilastoja Sivuston käytöstä. Joitakin suorituskykyevästeitämme voivat hallita kolmannet osapuolet.
  • Kohdistus- tai mainosevästeet. Näitä evästeitä käytetään auttamaan meitä näyttämään sinulle mainoksia, jotka liittyvät paremmin sinun ja kiinnostuksen kohteisiin. Käytämme näitä evästeitä myös rajoittaaksemme, kuinka monta kertaa näet mainoksen ja autamme meitä analysoimaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Yleensä mainosverkostot sijoittavat ne verkkosivuston ylläpitäjän luvalla. He muistavat verkkosivustot, joilla olet vieraillut, ja nämä tiedot jaetaan muille organisaatioille, kuten mainostajille. Nämä evästeet on yleensä linkitetty tiettyihin verkkosivuston toimintoihin, joita toinen organisaatio hallinnoi. 

Huomaa, että kolmannet osapuolet (mukaan lukien esimerkiksi ulkoisten palvelujen tarjoajat, kuten verkkoliikenteen analysointipalvelut, kuten Google Analytics, tai mainospalvelut ja toimittajat) voivat myös käyttää evästeitä, joihin emme voi vaikuttaa. Nämä evästeet ovat todennäköisesti analyyttisiä/suorituskykyisiä evästeitä tai kohdistusevästeitä. 

Mitä evästeitä käytämme? 

Löydät luettelon ensimmäisen osapuolen evästeistä (evästeet, jotka asetamme laitteellesi) tietosuoja-asetuskeskuksestamme. Pääset tähän painamalla “Ei, anna minun valita” evästeilmoituksessa, joka näytetään, kun vierailet sivustolla ensimmäisen kerran, ja käy läpi eri tyyppisiä evästeitä ja valitse “Evästeen tiedot”. Jos olet jo hyväksynyt nämä evästeet selaimessasi ja haluat käyttää tai tarkastella niitä jälkikäteen, voit joko vierailla sivustolla “incognito”- tai “yksityisessä” ikkunassa näyttääksesi tämän evästeilmoituksen uudelleen. tai tyhjennä evästeet tavallisessa selaimessasi nollataksesi nämä asetukset ja voit tarkastella niitä uudelleen. 

Käytämme myös Googlen ja Facebookin tarjoamia palveluita, jotka toimivat samalla tavalla kuin markkinoinnissa ja kohdistamisessa käytettävät kiinnostukseen perustuvat evästeet. Nämä auttavat meitä näyttämään sinulle mainoksia, kun olet vuorovaikutuksessa näiden alustojen kanssa, ja näyttämään sisältöä Sivuston nykyisille tai potentiaalisille käyttäjille. Tätä varten jaamme peitetyn tunnuksen, joka on sähköpostiosoitteesi salattu alias varmistaaksemme, että pysyt nimettömänä, ellei sinusta anneta lisätietoja (joita emme jaa). Tämä peitetty tunnus on linkitetty Googlen ja Facebookin luomaan ainutlaatuiseen koodiin, joka auttaa meitä varmistamaan, että saat sinua kiinnostavaa mainontaa. Voit kieltäytyä markkinointiviestinnästä, eikä näitä mainoksia enää näytetä sinulle näissä verkostoissa. On mahdollista, että saat edelleen kiinnostukseen perustuvia evästeitä, jotka näyttävät tuotteita ja palveluita, jotka tarjoamme sivuston kautta markkinasegmenttien perusteella. Voit lukea lisää osoitteessa www.youronlinechoices.com/uk

Saamme myös Facebookilta koottuja tietoja, joiden avulla voimme nähdä, missä kaupungeissa käyttäjät sijaitsevat, mitä alustoja he käyttävät, kuinka monta kertaa käyttäjä vieraili Sivustolla ja onko hän käyttänyt palvelua vai ei. Voit poistaa nämä käytöstä milloin tahansa.

Lue lisää Facebook-mainonnasta

Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöistä ja Google-mainoksista

Sinä päätät, mitä evästeitä käytämme 

Voit määrittää evästeasetukset verkkoselaimessa. Saat lisätietoja tämän tekemisestä seuraavista linkeistä: 

Muista kuitenkin, että jos et salli meidän käyttää tiettyjä evästeitä, se voi estää sinua pääsystä Sivuston osiin tai johtaa toiminnallisuuden menettämiseen, mikä heikentää kokemustasi Sivustosta. 

Lisätietoja evästeistä 

Internetissä on paljon hyvää tietoa evästeistä. Lisätietoja evästeistä on osoitteessa allaboutcookies.org. 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää evästeiden käytöstä tai yksityisyydestä. Tietoja, joita keräämme sinusta muista lähteistä 

Saatamme kerätä tietoja sinusta muista lähteistä. Tämä voi sisältää seuraavat tiedot: 

  • Julkisesti saatavilla olevat tiedot lähteistä, kuten (Yhdistyneessä kuningaskunnassa) Electoral Roll tai Companies House 
  • Tiedot, jotka olet jakanut julkisesti, mukaan lukien sosiaalisessa mediassa (erityisesti työhakemusten osalta) 
  • Tiedot kolmannelta osapuolelta tietokannat, kuten henkilöllisyys- ja luottotietotoimistot, jotka voivat sisältää tietoja taloudestasi
  • Tietoja muilta terveydenhuollon tarjoajiltasi (vain suostumuksellasi tai silloin, kun se on välttämätöntä, jotta voimme tarjota sinulle pääsyn palveluun tai noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia). velvollisuudet) 
  • Tämä luettelo ei ole tyhjentävä, ja tietyissä tapauksissa saatamme joutua keräämään lisätietoja tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjä tarkoituksia varten. 

Tietoja, jotka saamme sinusta muista lähteistä 

Joskus olet antanut suostumuksesi muille verkkosivustoille, palveluille tai kolmansille osapuolille antamaan meille tietoja. 

Tämä voi sisältää tietoja, jotka saamme sinusta, jos käytät mitä tahansa muita käyttämiämme verkkosivustoja tai muita tarjoamiamme palveluita, jolloin olemme ilmoittaneet sinulle, kun olemme keränneet kyseiset tiedot, jos aiomme jakaa nämä tiedot sisäisesti ja yhdistää ne Sivustolla kerättyihin tietoihin. Olemme myös kertoneet sinulle, mihin tarkoitukseen jaamme ja yhdistämme tietojasi. 

Se voi sisältää myös tietoja kolmansilta osapuolilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä tarjotaksemme tuotteita ja palveluita, kuten maksujen käsittelijöiltä, toimitusyrityksiltä, teknisen tuen yrityksiltä ja mainostoimistoilta. Aina kun saamme tietoja sinusta näiltä kolmansilta osapuolilta, ilmoitamme sinulle, mitä tietoja olemme saaneet ja miten ja miksi aiomme käyttää niitä.

Miten ja miksi käytämme henkilötietojasi? 

Suhtaudumme tietosuojalainsäädäntöön vakavasti, joten alla on kerrottu tarkasti, miten ja miksi käytämme tietojasi ja mikä on oikeusperustamme voidaksemme käyttää tietojasi kaikilla tavoilla. 

Potilastilit

Kun rekisteröit tilin Sivustolla potilaaksi, keräämme ja käytämme henkilötietojasi potilastilin ylläpitämiseksi ja hallinnoimiseksi. Tämä voi olla tarpeen, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme tai muuten meillä on oikeutettu etu hoitaa asiakkaidemme tilejä ostojen ja välisen viestinnän helpottamiseksi. 

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa sulkeaksesi tilisi. Muista kuitenkin, että saatamme joutua säilyttämään henkilötietosi noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita.

Verkkokonsultaatiot 

Jos haluat ostaa lääkkeitä Sivuston kautta, sinun on täytettävä kliininen online-konsultaatiokysely, suoritettava pika-chatti rekisteröityneen lääkärin kanssa tai osallistuttava videokonsultaatioon lääkärin kanssa. Joko rekisteröity lääkäri tai rekisteröity lääkkeen määrääjä tarkistaa antamasi kliiniset tiedot. Jos joku kliinikko katsoo, että hän tarvitsee sinulta lisätietoja saatuaan vastauksesi, hän pyytää sinua toimittamaan ne suojatun chat-palvelumme kautta. 

Konsultoinnin aikana antamasi tiedot ovat tärkeitä kliinisen päätöksentekoprosessin kannalta. Lääkäreiden, lääkkeen määrääjien, proviisorien (ja konsulttien, joiden luokse olet ohjattu), joiden kanssa työskentelemme, on tiedettävä nykyisestä terveydestä, sairaushistoriasta ja kaikista muista hoidoista, jotta he voivat varmistaa, että lääke on turvallinen ja sopiva sinulle. Nykyinen terveytesi ja lääketieteellinen tilasi voivat myös määrittää heidän määräämiensä lääkkeiden annoksen, tarvittavan kuurin pituuden ja sen, tarvitseeko sinun hakeutua lääkärin hoitoon henkilökohtaisesti. 

Lääkkeiden ja muiden tuotteiden toimittaminen

Meidän on välttämätöntä käyttää sinua koskevia henkilötietoja sopimusten tekemiseen ja toteuttamiseen, esimerkiksi ostaessasi lääkkeitä tai muita tuotteita tai palveluita Sivuston kautta. Tietojesi käyttö tässä yhteydessä on välttämätöntä, jotta voimme: 

  • Tarjota sinulle tietoja tuotteista ja palveluista, jotka tarjoamme sinulle sivuston kautta 
  • Hallita tilaustasi, mukaan lukien maksujen vastaanotto ja toimituksen järjestäminen. 
  • Antaa sinulle tietoja ostoksestasi ja sopimuksestasi
  • Tehdä ostopäätöksiä, mukaan lukien lääkkeiden soveltuvuus 
  • Antaa sinulle ilmoituksia toistuvista tilauksista 
  • Vahvistaa henkilöllisyytesi 
  • Käsitellä mahdolliset valitukset 
  • Ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiin tekemiemme muutoksista tai palvelut, jotka tarjoamme sinulle Sivuston kautta 
  • Hallinnoida Sivustoa, mukaan lukien vianmääritys, tilastojen analysointi, tutkimusten ja testien suorittaminen sekä Sivuston turvassa pitäminen 
  • Tilauspalveluna lähetämme sinulle toistuvan hoitosi sovitun aikataulun mukaisesti. sinun ja lääkkeen määräävän lääkärin toimesta. Kun uusittua tilausta lähetetään, lähetämme sinulle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä ilmoituksen (asettamiesi ilmoitusasetusten mukaan), että lääkkeesi on lähetetty.

Kun reseptisi on loppunut ja lääkkeen määräävän lääkärin on arvioitava tilasi uudelleen, lähetämme sinulle sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä ilmoituksen (riippuen asettamistasi ilmoitusasetuksista), että tarvitset reseptin määräävän lääkärin konsultaatiota, jotta tilauksesi voi jatkua. 

Kerromme sinulle muista tuotteista tai palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Saatamme käyttää tietojasi tunnistaaksemme ja kertoaksemme sinulle tietyistä tuotteista tai palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Teemme tämän vain silloin, kun olet ilmoittanut meille, että haluat saada markkinointiviestintää, esimerkiksi kun tilaat uutiskirjeemme. Voit päivittää asetuksia milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä. 

Saatamme myös käyttää tietojasi kutsuaksemme sinut potilaspalautekyselyihin ja muihin markkinatutkimuksiin. Jos otamme sinuun yhteyttä markkinatutkimukseen liittyen, sinun ei tarvitse osallistua. Jos kerrot meille, että et halua saada markkinatutkimuksiin liittyvää viestintää, kunnioitamme sitä. 

On täysin sinun päätettävissä, haluatko vastaanottaa markkinointiviestintää tai markkinatutkimuksia. Voit valita, haluatko vastaanottaa molemmat, ei kumpaakaan tai vain toisen tai toisen. Valintasi ei vaikuta tuotteisiin tai palveluihin, jotka olet ostanut Sivuston kautta, eikä se vaikuta tulevaisuudessa ostamiesi tuotteiden tai palveluiden hintoihin. 

Tuotteista tai palveluista kertominen, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut 

Jos olet jo ostanut lääkkeitä tai muita tuotteita Sivuston kautta, voimme ottaa sinuun yhteyttä ja toimittaa tietoja vastaavista tuotteista ja palveluista, jotka ovat saatavilla Sivuston kautta. Meillä on oikeutettu intressi ottaa sinuun yhteyttä tätä tarkoitusta varten, mutta voit milloin tahansa vastustaa näiden viestien vastaanottamista. 

Otamme sinuun yhteyttä vain sähköpostitse tai tekstiviestillä, ja voit milloin tahansa olla vastaanottamatta näitä viestejä. Seuraa vain viestissä olevia tilauksen peruutusohjeita tai ota meihin yhteyttä

Liiketoimintaamme parantaminen

Haluamme aina tarjota sinulle pääsyn parhaisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Joskus tämä tarkoittaa, että saatamme käyttää tietojasi löytääksemme tapoja, joilla voimme parantaa toimintaamme tai miten teemme sen. 

Meillä on oikeutettu etu käyttää tietojasi liiketoimintamme parantamiseen, ja käytämme tietojasi vain silloin, kun se on tarpeen, jotta voimme: 

  • Tarkastella ja parantaa olemassa olevia tuotteita ja palveluita sekä kehittää uusia palveluita
  • Tarkastella ja parantaa toimintamme suorituskykyä. järjestelmät, prosessit ja henkilökunta (mukaan lukien koulutus) 
  • Parantaa Sivustoa varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi 
  • Mitata ja ymmärrä sinulle ja muille tarjoamamme mainonnan tehokkuutta ja toimittaa asiaankuuluvaa mainontaa sinulle

Yhteydenotto sinuun 

Haluamme pysyä kanssasi yhteydessä. Joskus saatamme joutua käyttämään sinua koskevia tietoja vastataksemme kysymyksiisi tai ilmoittaaksemme sinulle tärkeistä muutoksista. Meillä on oikeutettu etu pitää yhteyttä sinuun asiakkaana, mutta tämä voi olla tarpeen myös minkä tahansa kanssasi tekemiemme sopimusten yhteydessä. Käytämme tietojasi tässä tarkoituksessa vain, jos se on tarpeen, jotta voimme:

  • Olla vuorovaikutuksessa ja vastata kaikkiin meille lähettämäsi viestintään, mukaan lukien kaikki sosiaalisen median viestit, joihin merkitset meidät tunnisteella 
  • Ottaa sinuun yhteyttä tilausten yhteydessä, mukaan lukien kaikki lääkärit, joiden kanssa työskentelemme, ja jotka tarvitsevat sinulta lisätietoja, jotta voimme ilmoittaa sinulle tilauksesi tilasta ja jotta me tai kuriirimme voivat ilmoittaa sinulle tilauksesi saapumisesta 
  • Ilmoittaa sinulle tärkeistä muutoksista liiketoimintaamme tai käytäntöihimme 

Otamme sinuun ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse, tekstiviesteillä ja sivuston potilasalueella tiedottaaksemme sinulle tilauksestasi. Tietyissä tapauksissa, joissa asiakaspalvelumme on otettava sinuun yhteyttä tilausta koskien, voimme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse. 

Jos joku rekisteröidyistä lääkäreistä tai lääkkeen määrääjistä, jonka kanssa työskentelemme, tarvitsee sinuun yhteyden koskien konsultaatiota tai testitulosta tai tarvitsee lisätietoja, he tekevät sen yleensä potilasalueesi kautta. Kun saat uuden viestin potilasalueelle, saat ilmoituksen sähköpostitse. Joissain tapauksissa heidän on kuitenkin ehkä otettava sinuun yhteyttä puhelimitse keskustellakseen konsultaatiosta tai testituloksesta tarkemmin. 

Jos olemme useaan otteeseen yrittäneet tavoittaa sinut sähköpostitse tai puhelimitse, mutta olemme epäonnistuneet, voimme ottaa sinuun yhteyttä lähettämällä kirjallisen kirjeen kotiosoitteeseesi. 

Henkilöllisyytesi todentaminen

Voimme käyttää tietojasi, kun se on meille tarpeen täyttääksemme lakisääteiset velvoitteet sekä havaitaksemme ja estääksemme petoksia, rahanpesua ja muita rikoksia.

Sinun ja muiden suojaaminen vahingoilta 

Saatamme käyttää tietojasi, jos se on tarpeen sinun tai muiden etujen suojelemiseksi lakisääteisten velvoitteiden ja oikeutettujen etujen mukaisesti. Tämä voi sisältää rikollisuuden, kuten identiteettivarkauden, piratismia tai petoksen. 

Tarkoituksen muuttaminen 

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten ne keräsimme, ellemme kohtuudella katso, että meidän on käytettävä niitä muusta syystä ja tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi asiaan liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme oikeusperustan, jonka perusteella voimme tehdä niin. 

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi yllä olevien sääntöjen mukaisesti, jos laki sitä vaatii tai sallii. 

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi? 

Tietojesi jakaminen yrityksessämme ja ryhmässämme 

Jaamme meille antamiasi tietoja henkilökuntamme kanssa, jotta voimme tarjota sinulle tiettyjä tuotteita ja palveluita Sivuston kautta. Saatamme myös jakaa meille antamiasi tietoja muiden

konserniimme kuuluvien yritysten ja muiden meidän ja konserniyhtiöidemme ylläpitämien verkkosivustojen kanssa. Erityisesti seuraavilla henkilöillä on pääsy meille: 

  • Kliininen johtajamme, joka valvoo käytäntöämme 
  • Potilaspalvelutiimi, joka käsittelee tilauksesi 

antamaasi tietoon

  • Emoyhtiö Webcare Groupin työntekijät, joka hallinnoi Sivustoa ja hoitaa joitakin asiakaspalvelumme toimintoja 

Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille 

Saatamme jakaa tietosi valittujen kolmansien osapuolten kanssa. Voimme esimerkiksi jakaa tietosi: 

  • Rekisteröidyille lääkäreille, jotka vastaavat tilauksesi tarkistamisesta 
  • Rekisteröidyille apteekkihenkilöstölle, jotka vastaavat myös tilauksesi tarkistamisesta 
  • Rekisteröidyille apteekeille, jotka vastaavat lääkkeesi jakelusta 
  • Verkkokehitysyritykselle joka ylläpitää Sivustoa. He pääsevät tietoihisi vain, jos tilauksessasi on ongelma, joka on ratkaistava. 
  • Maksupalveluntarjoaja, joka käsittelee maksuja puolestamme. Jaamme koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja tilauksesi tiedot tätä tarkoitusta varten. Maksupalveluntarjoaja kerää ja käsittelee maksutietosi; emme tallenna kaikkia luotto- tai maksukorttitietojasi tai pääse niihin käsiksi. 
  • Luottotietotoimisto henkilöllisyyden tarkistuksia varten. Kaikki Sivuston kautta tehdyt tilaukset tarkistetaan verkkopetosten estämiseksi. Koko nimesi, syntymäaikasi ja kotiosoitteesi jaetaan tätä tarkoitusta varten. 
  • Paketinsiirtopalvelu, joka vastaanottaa pakettisi apteekista ja välittää sen lähetyskumppanille. Jaamme vain koko nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. 
  • Kolmannen osapuolen kuriirit (esim. DPD, Royal Mail tai UPS) toimituksen tai tilauksesi järjestämiseksi. Jaamme jälleen vain koko nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. 
  • Tavallinen lääkärisi. Kysymme konsultaatiossa, haluatko, että kerromme 

lääkärillesi tekemästäsi konsultaatiosta ja tilatusta hoidosta. Jos teet niin, kerromme tavalliselle lääkärillesi ostamasi ja/tai sinulle määrätyn hoidon tyypin ja määrän, hoidon määräyksen päivämäärän ja tarvittaessa konsultaation yksityiskohdat. Jos et halua jakaa jotakin tietojasi tai konsultaatiosta, voit kertoa siitä meille, niin kunnioitamme tätä päätöstä. Suosittelemme, että annat meille luvan kertoa saamastasi hoidosta tavanomaiselle lääkärillesi, jotta he voivat jatkossakin tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. 

  • Tilintarkastajat ja sääntelyelimet. Rekisteröityjä lääkäreitä, rekisteröityjä apteekkihenkilöstöä ja rekisteröityjä apteekkeja säätelevät omien maidensa sääntelyelimet. Sellaisenaan nämä rekisteröidyt terveydenhuollon ammattilaiset ja yritykset tarkastavat säännöllisesti nämä sääntelyelimet. Tarkastuksen aikana saatamme joutua jakamaan tietoja konsultaatiostasi hyväksytylle tilintarkastajalle. 
  • Yhteystietojen hallintajärjestelmät, joita käytetään sähköpostien, pikaviestien, sosiaalisen median viestien ja tekstiviestien lähettämiseen. 

On tiettyjä muita poikkeuksellisia olosuhteita, joissa voimme paljastaa tietojasi kolmansille osapuolille. Tämä koskee tilanteita, joissa uskomme, että tietojen paljastaminen on:

  • Lain edellyttämää tai oikeudellisten menettelyjen, oikeuden määräysten tai oikeudellisten tai sääntelymenettelyjen noudattamiseksi. 
  • Välttämätön työntekijöidemme, omaisuutemme tai yleisön turvallisuuden suojelemiseksi. 
  • Välttämätön rikosten ehkäisemiseksi tai havaitsemiseksi, mukaan lukien tietojen vaihto muiden yritysten tai organisaatioiden kanssa petosten suojaamiseksi ja luottoriskin vähentämiseksi. 
  • Suhteutettu osana fuusiota, liiketoimintaa tai omaisuuden myyntiä. Jos näin tapahtuu, jaamme tietosi mahdollisen myyjän tai ostajan kanssa. 

Anonymisoitujen tietojen luominen ja jakaminen tutkimustarkoituksiin 

Joskus saatamme koota tietojoukkoja tutkimustarkoituksiin käyttämällä potilastietokantamme anonymisoituja (ei-henkilökohtaisia) tietoja. Joissakin tapauksissa meillä on terveydenhuollon tarjoajana oikeutettu etu jakaa tällaista tutkimustietoa laajempaa käyttöä varten. Kaikki tällaisiin tarkoituksiin käyttämämme tiedot anonymisoidaan aina; prosessi, jossa tietyt osat tiedoista poistetaan ennen niiden levittämistä, jotta asianomaista rekisteröityä ei voida suoraan tai välillisesti tunnistaa levitetyistä tiedoista.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi? 

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty. 

Kun tarjoamme sinulle palvelun, esimerkiksi kun rekisteröit tilin potilaaksi Sivustolla, säilytämme kaikki meille antamasi tiedot ainakin niin kauan kuin jatkamme palvelun tarjoamista sinulle. 

Säilytämme potilaiden terveydenhuoltoon ja resepteihin liittyvät henkilötiedot Ison-Britannian kansallisen terveyspalvelun ohjeiden mukaisesti. Näiden ajanjaksojen päätyttyä tarkastelemme hallussamme olevat tiedot ja ellei meillä ole oikeutettua syytä säilyttää näitä tietoja (lakimääräisten velvoitteiden ja tässä käytännössä määriteltyjen tarkoitusten mukaisesti), ne tuhotaan turvallisesti. 

Yleisesti ottaen voimme säilyttää henkilötietoja, jotka liittyvät annettuihin ja lähetettyihin resepteihin ja muihin hoitotietoihin 13 vuoden ajan (aikuiset potilaat) tai 25 vuoden ajan (kaikki raskaana olevat potilaat). 

Kaikissa muissa olosuhteissa (kuten jos otat meihin yhteyttä tekemättä ostoksia Sivuston kautta), säilytämme tietojasi enintään 3 vuoden ajan. 

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Ryhdymme kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön mukaisesti. 

Pyrimme varmistamaan, että kaikki meille antamasi tiedot siirretään turvallisesti Sivuston kautta (tarkista aina selaimessasi riippulukkosymboli ja ”https” URL-osoitteessa, varmistaaksesi, että yhteytesi on turvallinen). 

Valitettavasti tiedonsiirto Internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata siirrettyjen tietojen turvallisuutta

Sivustolle; ja kaikki lähetykset ovat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvaominaisuuksia estääksemme luvattoman pääsyn. 

Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimille. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä Sivuston osia, olet vastuussa tämän salasanan luottamuksellisuudesta. Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaa kenenkään kanssa. 

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi suhteen?

Jos tarvitset lisätietoja oikeuksistasi alla kuvatulla tavalla tai jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä.

Sinulla on oikeus saada tietoa 

Meillä on lakisääteinen velvollisuus tarjota sinulle tiiviitä, läpinäkyviä, ymmärrettäviä ja helposti saatavilla olevia tietoja henkilötiedoista ja niiden käytöstä. Olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön tätä varten, mutta ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. 

Sinulla on oikeus päästä käsiksi omiin henkilötietoihin

Sinulla on oikeus pyytää meitä vahvistamaan, onko meillä henkilökohtaisia tietojasi vai ei. Jos teemme niin, sinulla on oikeus saada kopio tiedoistasi ja saada tietoa seuraavista: 

  • Miksi olemme käyttäneet tietojasi. 
  • Mitä tietoluokkia käytimme. 
  • Kenelle olemme jakaneet tiedot. 
  • Kuinka kauan aiomme säilyttää tietojasi. 

Tietojesi turvallisuuden ylläpitämiseksi meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen kuin toimitamme sinulle kopion hallussamme olevista tiedoista. Ensimmäinen meiltä pyytämäsi kopio tiedoistasi toimitetaan maksutta. Jos tarvitset lisäkopioita, voimme veloittaa hallinnollisen maksun kulujen kattamiseksi. Ota meihin yhteyttä pyytääksesi pääsyä tietoihisi.

Sinulla on oikeus oikaista kaikki epätarkat tai puutteelliset henkilötiedot

Jos uskot, että jokin hallussamme olevista tiedoista on epätarkkoja, epätäydellisiä tai vanhentuneita, sinulla on oikeus vaatia meitä oikaisemaan kyseiset tiedot. Voit päivittää tai muuttaa henkilökohtaisia tietojasi Sivuston potilasalueella. Vaihtoehtoisesti ota meihin yhteyttä, jotta voimme korjata tietueemme.  

Sinulla on oikeus tulla unohdetuksi 

Joskus voi olla, että meidän ei enää tarvitse säilyttää sinua koskevia henkilötietoja. Tämä voi johtua seuraavista: 

  • Tietoja ei enää tarvita alkuperäiseen tarkoitukseen, jota varten ne keräsimme
  • Peruutat suostumuksesi tietojen käyttöön (eikä meillä ole muuta laillista syytä jatkaa niiden käyttöä)
  • Vastustat oikeuttamme käyttää tietojasi, eikä meillä ole pakottavaa syytä jatkaa niiden käyttöä 
  • Olemme käyttäneet tietojasi laittomasti 
  • Meitä koskee lakisääteinen vaatimus tietojesi poistamisesta 

Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötietosi (vaikkakin huomaa, että meitä saatetaan vaatia säilyttämään tiettyjä tietoja noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteit). Jos uskot, että jokin näistä tilanteista koskee sinua, ota meihin yhteyttä.

Sinulla on oikeus saada tietosi siirrettyä sinulle tai kolmannelle osapuolelle yleisessä muodossa. 

Tunnetaan myös nimellä tietojen siirrettävyys, sinulla on oikeus vaatia meitä siirtämään henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, joko sinulle tai toiselle palveluntarjoajalle. 

Jos haluat meidän tekevän tämän, ota meihin yhteyttä. Tämän oikeuden käyttämisestä ei peritä maksua. 

Sinulla on oikeus vastustaa suoramarkkinointia 

Voit kertoa meille milloin tahansa, että et halua, että emme käytä tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos et halua vastaanottaa meiltä suoramarkkinointia, ota meihin yhteyttä tai käytä markkinointiviestinnässämme olevia linkkejä. 

Sinulla on oikeus vastustaa sitä, että käytämme tietojasi omiin oikeutettuihin etuihimme 

Joskus käytämme henkilötietojasi saavuttaaksemme tavoitteita, jotka auttavat meitä ja sinua. Tämä koskee myös sitä, kun kerromme sinulle tuotteista tai palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, jotka olet jo ostanut Sivuston kautta; kun käytämme tietojasi parantaaksemme liiketoimintaamme; ja kun otamme sinuun yhteyttä ollaksemme vuorovaikutuksessa, kommunikoidaksemme tai ilmoittaaksemme sinulle tekemästämme muutoksista. 

Pyrimme aina varmistamaan, että oikeutesi ja tietosi ovat asianmukaisesti suojattuja. Jos uskot, että tapa, jolla käytämme tietojasi, ei ole perusteltua sen vaikutuksen vuoksi sinuun tai oikeuksiisi, sinulla on oikeus vastustaa sitä. Ellei meillä ole painavaa syytä jatkaa, meidän on lopetettava henkilötietojesi käyttö näihin tarkoituksiin. Jos sinulla on vastalauseita siitä, että käytämme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme toteuttamiseen, ota meihin yhteyttä

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi 

Useimmissa tapauksissa emme vaadi suostumustasi henkilötietojesi käyttämiseen tässä tietosuojaselosteessa esitetyillä tavoilla. Jos kuitenkin luotamme suostumuksesi (kuten jos tilaat uutiskirjeemme), sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit käyttää “peruuta tilaus” -linkkejä missä tahansa sinulle lähettämässämme viestissä tai ottaa meihin yhteyttä peruuttaaksesi suostumuksesi. 

Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä, jos: 

  • Olet ilmoittanut meille, että hallussamme olevat tiedot sinusta ovat virheellisiä, emmekä ole vielä voineet tarkistaa tätä 
  • Olet vastustanut sitä, että käytämme tietojasi omaa oikeutettua etua ja harkitsemme vastalausettasi 
  • Olemme käyttäneet tietojasi lainvastaisella tavalla, mutta et halua meidän poistavan tietojasi 
  • Meidän ei enää tarvitse käyttää tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeudelliseen vaatimukseen

Voit esimerkiksi toivoa, että säilytämme yhteystietosi “älä ota yhteyttä” -luettelossamme varmistaaksemme, että emme lähetä sinulle markkinointiviestejä jatkossa. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä

Sinulla on automaattiseen päätöksentekoon ja profilointiin liittyviä oikeuksia. 

Kaikki toteuttamamme automatisoitu päätöksenteko tai profilointi on tarkoitettu ainoastaan sinulle toimittamien tietojen räätälöintiin. Emme käytä automatisoitua päätöksentekoa tai profilointia tehdäksemme päätöksiä, joilla on sinuun oikeudellisia vaikutuksia tai jotka muuten vaikuttavat sinuun merkittävästi, ja sinulla on oikeus olla joutumatta tällaisten päätösten kohteeksi. Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä tästä oikeudesta, ota meihin yhteyttä

Muutokset tietosuojakäytäntöön 

Kaikki muutokset, joita teemme tietosuojakäytäntöön tulevaisuudessa, julkaistaan tällä sivulla, ja niistä ilmoitetaan tarvittaessa sähköpostitse. Tarkista uudelleen säännöllisesti nähdäksesi päivitykset tai muutokset tietosuojakäytäntöön. 

Tämä versio on viimeksi päivitetty 14.12.2021 ja historialliset versiot saat ottamalla meihin yhteyttä. 

Valitukset 

Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojen keräämisestä tai käytöstä, ota meihin yhteyttä, ensin, jotta voimme ratkaista valituksen. 

Sinulla on oikeus tehdä valitus Information Commissioner’s Officelle (ICO), lakisääteiselle elimelle, joka valvoo tietosuojalainsäädäntöä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vieraile ICO:n verkkosivustolla, jos haluat tehdä valituksen ICO:lle. 

Ota yhteyttä 

Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydestä tai henkilötietojesi käytöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan: Dean Hogarth 

Osoite: GB3 Limited, Birch House, The Oaks Business Park, Preston, Lancashire, PR2 5BQ, Englanti
Puh: 01772 851110

Sähköposti: [email protected] 

Jos haluat keskustella kanssamme tai sinulla on sivustoa koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä:

Osoite: WEBCARE GROUP LTD,REGENCY COURT, 62-66, DEANSGATE,MANCHESTER, M3 2EN

Sähköposti: [[email protected]

Puh: [08009 777 888

Käännös

Tämä käytäntö on alun perin laadittu englannin kielellä ja se on käännetty suomeksi. Jos suomenkielisen käännöksen ja englanninkielisen version välillä on ristiriitaa tai poikkeavuuksia, englanninkielinen versio on ensisijainen.

Autetaan yhdessä sinua valitsemaan paremmin.

Ehdota hoitoa

Jos etsit tiettyä hoitoa tai vaivaa, kerro siitä meille, niin tutkimme asiaa puolestasi. 

Kysy tai ehdota jotain.​

Lähetä kysymyksesi tähän tai kerro meille, jos olet löytänyt ongelman sivustoltamme.

Saatamme lähettää sinulle sähköpostia kyselystäsi, mutta voit kieltäytyä näistä yhteydenotoista milloin tahansa.
4.6

Keskimääräinen arvosana palvelullemme 320 arvostelun perusteella

Kerro meille ongelmasta​

Hyväksyn käyttöehdot .
Saatamme lähettää sinulle sähköpostia ongelmasta, mutta voit kieltäytyä näistä yhteydenotoista milloin tahansa.

Lisää hoito vertailua varten

Mistä pidit siinä?

Mistä et pitänyt siinä?

Etsi hoito tai vaiva

Valitse vaihtoehto

Palaamme asiaan pian. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin yhden työpäivän aikana.

Olet tilannut uutiskirjeemme. Seuraa postilaatikkoasi saadaksesi viimeisimmät päivityksemme.

news-letter

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi viimeisimmät tiedot aiheesta ja paljon muuta.

Napsauttamalla Tilaa nyt hyväksyt Tietosuojakäytäntömme.

Onko tämä ensimmäinen kertasi kanssamme?

Voit jatkaa vieraana tai kirjautua sisään Treated-tilillesi, jos sinulla on sellainen.

4.6

Keskimääräinen arvosana palvelullemme 320 arvostelun perusteella